2014/08/27

Ki tudja?

Fandom: In the Flesh. /trombitákat hallok? debütálás keservesen bénán/ 
Tartalom: Nos, elmélkedésesi Kierennek. Aki gyönyörű. B e l e z ú g t a m. 
Páros: -
Egyebek: D.L.L a hibás, meg neki van ajánlva, mert ő kérte és mert rá bólintott. Reklamálni neki tessék. Amúgy most jön nekem az utolsó rész, de már az első évad elején megírtam, mert egyszerűen meg kellett, na. Ez a gif meg gyönyörű. Olyan sokat találtam. 
Amúgy ahelyett, hogy OUAT ficet írnék bébiszitteres játékokkal játszok online. Örülök, hogy ilyen sikeres vagyok az életemben. Meg mellesleg én javítottam, szóval ne számítsatok semmi jóra. Kurva sok a dőlt betű. Angst.


Én egy részlegesen halott szindrómás beteg vagyok és amit öntudatlan állapotban tettem, nem az én hibám volt. 
Ezt kellett mondania. 
Ezt várták el tőle. Minden egyes  nap a tükör előtt állva. Gyakorlatnak nevezték. Gyógyszerrel körítették.
Én egy részlegesen halott szindrómás beteg vagyok és amit öntudatlan állapotban tettem, nem az én hibám volt.
Ki tudja? Ha elég sokszor mondogatja magának a végén csak elhiszi. El kellene hinnie. Ezt történik az emberekkel, általában. Ez történne, ha ember volna. De ő nem az. 
Ott áll a tükör előtt és csak kérdezgeti; mi vagyok én? Ilyenkor sírna, üvöltene, vérkönnyeket szenvedne el az élettől akár; csak a rohadt életbe, csak érezne valamit. De nem, neki meg kell ennyivel békélnie. 
Én egy részlegesen halott szindrómás beteg vagyok és amit öntudatlan állapotban tettem, nem az én hibám volt. 
Én egy kurva élőhalott vagyok. 
Minden, kurvára, de minden az én hibám. 
Mit keresek én itt egyáltalán? 

"Ez egy második esély". Mondják sokan. Ezt mondogatják maguknak, aki részle- zombi, előhalott, kimászott a sírból és agyat evett, emberi agyat, elő emberek agyát. Ki tudja? Lehet, beválik, ha ezt mondogatja. Ezt mondogatja, mint a fajtájta többi tagja. 

Az alapozó teljesen természetellenes, amikor fenn van. A nyakig lekenve még rosszabb. Az ajkaira is jut, olyan az ízé, mint a murvának és valami szörnyűnek egyszerre. Mit meg nem adna, azért, hogy akármit ízlelhessen. 
Édeset, mint egy sütemény. 
Sósat, mint egy a sok olcsó teasütemény közül.
Savanyút. Oh, de szeretne beleharapni egy egész citromba, akár. 
Keserűt. Oh, a legfeketébb kávét is meginná, akár. 
Az alapozó teljesen természetellenes, fenn van. De így legalább részlegesen megfelelhet a társadalomnak, a tükörképének, a világnak, magának. Amikor erre gondol röhöghetnéke van. 

A kontaklencse is természetellenes, amikor fenn van. Nem ilyenek voltak a szemei. Nem ennyire látszott rajtuk, hogy halottak. 
Ha nincs kontaklencse, akkor a legrosszabb. Szembe néznie önmagával. Azzal, aki tagadás nélkül ő maga és farkasszemet nézni azokkal a tejfehérhátyákkal, amit a szemeinek mer csúfolni, ha arra kerül a sor. 
Ha le van takarva a tükör, akkor legalább részlegesen , de érezheti magát pár pillanatig boldognak. 


11 megjegyzés:

  1. Ezt sem ismerem sajna, csak említették nekem. qwq De nagyon-nagyon tetszett a fic, olyan gyönyörű volt. q3q

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokan említették, gondolom, hisz megéri. Nem túl sok részből áll és imádnivaló, szóval, ha beteg vagy, nyomd be nyugodtan. ;3
      Köszönöm szépen és jaj. Miért vagy még mindig ilyen kedves? o///u//o

      Törlés
    2. A sorozat 7. részénél vagyok, eddig buzi pornót néztem, és most leragadtam nálad. Huh.
      Szóval visszatértem, és úristen, ez annyira-annyira összefoglalja azt, amit Kieren érez, és jézusistenmindjártbőgök. Well done.

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    4. jaj egyelek már meg Zsóka. <3

      Törlés
  2. Aww tetszik. :3 Nagyon szépen elkaptad Kierent. Nem csak részlegesen. =) Kieren egy igazi cukorbogyó, és csak a legjobbat érdemelné. Rövidke, de hangulatos fic (csak úgy, mint maga a sorozat).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még ide is kommenteltél, hogy mennyire köszönöm. ouo
      Ezen mosolyogtam.

      Törlés
  3. Ez is azért tetszett leginkább, a derekeshez hasonlóan, mert karakterhű maradtál. Kieren imádnivaló, és ezt neki is, és az egész világnak tudnia kellene. De legalább Amy és Simon tudják, és be is bizonyítják neki. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásod, igazán kedves, köszönöm. :)

      Törlés
  4. Ha a múlt héten unalmamban nem nézelődök blogok között és nem találok a tiedre, még most se ismerném ezt a sorozatot, amibe most fülig szerelmes vagyok (akárcsak kieren-be :3). Még nem fejeztem be a 2.évadot, de alig várom, hogy lássam a hátralevő részeket, csak az a gond, hogy túl rövid az egész. Épp ezért írhatnál többi ilyen fic-et vagy one shot-ot, hogy egy kicsit tovább élvezhessük ezt a király sorozatot! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig öröm új embereket látni a blogomon! OuO Kerülj beljebb, adok finom kávét/teát, virágkoszorút és pár furcsa ficit. [A blogod neve, amúgy állati cuki!]
      Jajköszönömszépen<3 Ez a sorozat nekem is a kedvenceim között van és nem ígérek semmit, de az sem kizárt, hogy írok még ebben a fandomban. Köszönöm a hozzászólást. :D

      Törlés